Μενού Κλείσιμο

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Βορείων & Ανατολικών Προαστίων Αθηνών (ΕΝ.Ι.ΒΟ.Π.Α.) είναι σωματείο-μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α).

Βάσει καταστατικού οι σκοποί τού Σωματείου είναι:

  • Η μαζική οργάνωση, η ενημέρωση και η νόμιμη εκπροσώπηση όλων των ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας κάθε είδους στους Δήμους και Κοινότητες των Ανατολικών, πλην Παλλήνης, και Βορείων Προαστίων της πόλης των Αθηνών.
  • Η μελέτη όλων των προβλημάτων πού απασχολούν τούς ιδιοκτήτες ακινήτων της άνω περιοχής και των μελλοντικών προοπτικών για την ακίνητη ιδιοκτησία, η προβολή των θέσεων και η διεκδίκηση με κάθε μέσο των δικαιωμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων, όπως αυτά κατοχυρώνονται από τους νόμους και το Σύνταγμα της Χώρας, την Συνθήκη της Ρώμης για τα Δικαιώματα τού Ανθρώπου και τις άλλες διεθνείς και ευρωπαϊκές συμβάσεις.
  • Η οργάνωση και διεξαγωγή τού αγώνα για την ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων τους με νόμιμα μέσα.
  • Η εκπροσώπηση στα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης, η έκδοση δελτίων τύπου και ενημέρωσης , η έκδοση– δημοσίευση μελετών, απόψεων και πάσης φύσης δεδομένων σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό η μη, συμπεριλαμβανόμενου του διαδικτύου.
  • Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ενημέρωσης αναφορικά με φορολογικά, οικονομοτεχνικά, νομικά και θέματα διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.
  • Η συμμετοχή σε άλλες αντίστοιχες υπερκείμενες οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αντίστοιχο η παρεμφερές σκοπό, η συμμετοχή και εκπροσώπηση σε γεγονότα, συνεδρία, εκθέσεις , ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΑΝΙΔΗΣ                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΦΑΡΑΣ

 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕAΣ              ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΥΚΑΣ

ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΕΣΙΟΣ                    ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΡΑΝΙΔΗ