1 Μαΐου 2017

Υπηρεσίες

Γίνε Μέλος της ΕΝΙΒΟΠΑ

Για την μαζικότερη αντιμετώπιση των ζητημάτων της ακίνητης περιουσίας και προώθηση των δυνατοτήτων της ακίνητης περιουσίας.

Και πρακτικά για σημαντική υποστήριξη όπως:

Υπηρεσίες προς τα μέλη

 1. ΑΜΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ και πλήρη αξιοποίηση των δικαιωμάτων των μελών, δείτε αναλυτικά.
 2. ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ-μέλη του Δ.Σ. της ένωσής μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 3. ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ της Ένωσης και της ΠΟΜΙΔΑ.
 4. ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ & ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, όπως δωρεάν εκτίμηση των ακινήτων τους, ασφάλιση κτιρίων και κοινοχρήστων χώρων,  διαχείριση κτιρίων και νομική βοήθεια στο εξωτερικό.
 5. ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ενημερωμένο με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας ιδιοκτήτης ή εκμισθωτής ακινήτων και διαχειριστής κτιρίου.
 6. ΕΤΟΙΜΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, εξοχικών, φοιτητικών, αγρομισθώσεων, παρατάσεων, υπομισθώσεων, απόδοσης,  κλπ.
 7. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για θέματα ιδιοκτησίας ακινήτων.
 8. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της ενώσεως για πολεοδομικά και τεχνικά θέματα.
 9. Λήψη σε συνεργασία με την ΠΟΜΙΔΑ του τριμηνιαίου περιοδικού «ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ».
 10. Ενημέρωση από τα έμπειρα μέλη του Δ.Σ. της ενώσεως μας σε θέματα ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για το σύνολο των Δήμων των Βορείων και Ανατολικών προαστίων των Αθηνών.
 11. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ! Κάθε εγγραφόμενος αποκτά αυτοστιγμεί username και password για την Περιοχή Μελών της ΠΟΜΙΔΑ www.pomida.gr μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους, και άμεση πρόσβαση στην μοναδική «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ για ανάγνωση και εκτύπωση πολλών δεκάδων χρήσιμων εγγράφων (νόμων, εγκυκλίων, οδηγιών, υποδειγμάτων, κωδικοποιήσεων κλπ.) για τα ακίνητα καθώς και ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ON-LINE προς τους ειδικούς μας!